Betsie Larkin: AppMachine is geweldig!

App Inspiratie Jerry Lieveld 29 sep 2014

De Amerikaanse singer songwriter Betsie Larkin is een van onze favoriete artiesten. Ze is een enthousiaste gebruiker van AppMachine en heeft net haar eigen app gepubliceerd voor iOS, Android en Windows Phone 8. “AppMachine is geweldig!”

Betsie, een app? Wat voegt dat toe aan je communicatie met fans?

“De meeste mensen gebruiken hun smartphone al meer dan hun computer. Daarom wil ik het voor m’n fans gemakkelijk maken om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en dergelijke. Ik wilde hun ook de mogelijkheid geven naar mijn muziek te luisteren terwijl ze werken, sporten en reizen. Er is geen betere mogelijkheid om dat te doen dan met een mobiele app.”

En hoe vinden de fans je app?

“Ik krijg enthousiaste reacties. De app is gratis en ze waarderen het erg dat ik muziek, nieuws en andere inhoud van de app zo toegankelijk voor hen heb gemaakt.”

Hoe gingen het bouwen met AppMachine?

“Dat was zo leuk en simpel. Heel knap hoe jullie hebben zoiets gecompliceerds als het maken van een app zo gemakkelijk en intuïtief hebben gemaakt. Het werken met bouwblokken werkt heel visueel en dat is veel prettiger dan tekstinstructies moeten lezen. Je hebt bij het maken van je eigen app vrijwel geen begeleiding nodig. Het bouwproces gaat eigenlijk vanzelf en moedigt je aan de volgende stap te nemen. Dankzij de previewer zie je de app direct vorm krijgen.”

Is de app alleen leuk, of verwacht je ook commerciële mogelijkheden?

“Ik verkoop T-shirts via de app en zie nu al dat er meer interesse voor is. Eerder moest ik fans op allerlei manieren attenderen op mijn merchandise, mijn appgebruikers krijgen alles nu overzichtelijk op één plek te zien. Dat is veel prettiger dan er naar moeten zoeken op een van de Facebook tabs, waar de merchandise ook te vinden is.

En ben je tevreden met het resultaat?

“Meer dan dat. Ik ben echt superblij met m’n app. Het design is modern en voelt heel speciaal voor me. Ik vind het echt een fantastisch product. Ik woon in de San Francisco Bay Area waar veel internet en technologie startups zitten dus ik weet hoe duur en arbeidsintensief het maken van apps kan zijn. Gelukkig heeft AppMachine daar de oplossing voor, want ik weet niet of ik dit anders wel gedaan zou hebben. Jullie zijn echt geweldig!”

Download nu ook de officiële Betsie Larkin app >